Üdvözöllek honlapomon!

 

Mottó:

"Néha csak úgy hagyni kell, hogy a feje tetejére álljon minden. A világ, az életed, minden. Nem összetörni, nem kiakadni, hanem tudni, hogy semmi sem történik véletlenül, és valójában minden a helyén van, vagy legalább úton. Kell, hogy lekössön valami, kell a kuszaság, az unalmas csak árt neked. Örülj a káosznak, hiszen minél nagyobb van körülötted, annál nagyobb rendet tudsz varázsolni. Végül általában mindig a legnagyobb kuszaságból születnek a legjobb dolgok. Szóval csak hagyni kell, hogy minden megtalálja a maga helyét. Hiába is akarnád érteni, úgysem fog menni. Szóval csak türelem!"

 

 

Ez a honlap olyan céllal született, hogy meg tudjam osztani a nagyközönséggel "munkáim" tevékenységének gyömölcsét.

 

Az oldal rendszeresen frissül és mindig az aktuális tartalommal fog rendelkezni.

Érdemes lesz gyakran visszalátogatni az információkért, de a fontosabb dolgokról e-mailben is értesítést fogok küldeni az érintetteknek.

 

Az általam fontosnak tartott dolgok külön szekciók alatt lesznek elérhetők. Szekciónként külön levelezőlistával és bizonyos tartalmak eléréséhez majd regisztrálni kell az oldalra. Ezek azért szükségesek, hogy a megfelelő információk mindig a megfelelő emberekhez jussanak el.

 

Az egyes szekciók közé tartozik a "munka", a hobbi, a folyamatban lévő “projektek” és az ezekkel kapcsolatos információk. Remélem megtalálod a számodra fontos dolgokat és tartalmakat.

 

Kérés/kérdés esetén ne habozz és vedd fel velem a kapcsolatot :)

 

BerciGréta 

 

Bertold