Ez itt a nagy kérdés. Tavaly decemberben megjelent egy érdekes videó, ami sajnos nem sokat árul arról, hogy valójában mi is készül. Annyi biztos, hogy a Knight Industries Media Inc. csatornájára lett feltöltve. Itt is megtekinthető, de a videómegosztó-portálon is köze 700 ezren megnézték már.

A Knight Rider Heroes ott folytatja vajon, ahol Michael Knight és KITT abbahagyta, vagy itt egészen másról van szó? A részletek még homályosak. Szerepel benn David Hasselhoff, illetve látható a KITT is. Az videó végén megjelenik a knightriderheroesmovie.com webcím, ahol semmi nem utal arra, hogy miről is lenne szó.

Csak a szokásos Hamarosan… (Coming soon) felirat utal arra, hogy készül valami, bár lassan 3 hónapja ugyanaz a felirat. Jó, én nem szólok, akinek a megújult honlap és az új tartalom felirat fél éve van kint és érdemi változás nem is történt, de a háttérben hatalmas fejlesztői munka folyt :)
De visszatérve az alap gondolathoz a kérdés továbbra is az, hogy most az alap sorozat (amely 1982 szeptember 26-án indult és 1986 augusztus 8-án volt az utolsó epizódja) „folytatása”, vagy egy új mozifilm lesz. Vagy ez egy újabb reklámfogás és valami aprító-hámozó gépet akarnak majd a vevőkre sózni :D

Nem fogom ezt annyiban hagyni, és utánajárok a dolognak, amint van valami használható információm, akkor ezen oldalon közölni fogom azt az információra éhes olvasóval (azaz veled).