Na, megszületett a nagy ötlet. Sokat agyaltam azon, hogy hova is legyen következő túra, és már volt elképzelés is, csak sajna az országot sújtó katasztrófahelyzet kicsit átírta a forgatókönyvet.
Először le is akartam fújni, mondván mindenkinek meg van a gondja ezzel kapcsolatban. Remélem Téged, aki ezt a honlapot felkerested nem ért semmiféle kár és mindenféle probléma nélkül megúsztad az egész dolgot. Sajna vannak sokan akik ezt nem mondhatják el magukról :( Nekik csak azt tudom mondani, hogy kitartás, innen szép felállni és emelt fővel továbblépni. Bár ilyen téren (katasztrófák) tapasztalatokkal nem rendelkezem, de más téren sajna már volt "szerencsém" "tragédiákat" megtapasztalni és kijelenthetem, hogy itt vagyok. Tehát ami nem öl meg az erősebbé tesz vagy hogy is tartja a mondás.

 

Bízom benne, hogy hamar túl lesz az ország és minden lakosa ezen az embert próbáló időkön és felvirrad az a nap, amikor mindenki boldog és önfeledt, vagy ha nem is minden így van, de közelít efelé és előbb vagy utóbb eléri ezt az állapotot.
Most ha vallásos lennék, akkor mondanám azt, hogy mindenki egyszer úgy is eljut oda, ahol minden boldog, de addig próbáljunk meg itt a Földön eredményeket elérni és szebbé tenni napjainkat.
Egy kis érzelmi kitérő után akkor térjünk vissza az eredeti apropóhoz, hogy miért is ragadtam ismételten billentyűzetet.

Mint ahogy már mondtam az élet kicsit átírta a forgatókönyvet, de vannak alternatívák, így az egyik ilyen lép életbe.
És ha már új dolog jön, akkor merjünk nagyot álmodni alapon kicsit szabadjára engedtem a gondolataim.

Az új célpont Biatorbágy, ez eddig nem is lenne olyan nagy merészség, hisz mind Győrből és mind Budapestről könnyen megközelíthető, sőt bárhonnan az országból. A nagy merészség a tervezett túra, az pedig nem más, mint a BIA 25 teljesítése.
Igen, jól látod a számot a három betű mögött és igen ez azt jelenti, hogy egy 25 km-es túra, ez lett tervbe véve.

Idén már megrendezték itt a teljesítménytúrát, szóval erről lekéstünk, de nem is ez a cél. Nem titkolt célom, hogy levadásszam a környék szinte összes ládáját és ehhez kell ez az útvonal. Legutóbbi kiránduláson, majd az azt követő "kiruccanásom" alkalmával nem sikerült egy ládát sem begyűjteni, bár akkor nem is volt cél, csak ha már arra járok alapon megnéztem volna párat, de nem jött össze. Sebaj, most a cél az lesz, hogy a ládákat begyűjtsem és ehhez egy megfelelő útvonal dukál, ami most a BIA 25 teljesítménytúra vonalával fog megegyezni.
Ezt most nem is részletezném, majd egy későbbi bejegyzés alkalmával, de aki szeretne utánajárni az a barátunk segítségével (Google) megteheti bármikor.

Szóval egy izmos túrának ígérkezik, elég meredek emelkedőkkel, de cserébe olyan helyeken fogunk járni, ahova szerintem magadtól sosem jönnél el. Lesz szép kilátás, lesznek érdekes helyek és még egy katonai bázist is fel fogunk keresni. Szóval csupa-csupa érdekes hely, amiért érdemes lesz majd eljönni.
 

Az időpont 2013. június 22 (szombat) A pontos ütemterv és a felkeresendő ládák valamit a látnivalókról kicsit később. Elöljáróban ennyit szeretnék megosztani veled, hamarosan jövök a részletekkel.

Addig álljon itt egy kis kikapcsolódás szánt dolog. Amikor legelőször meghallottam nem is hittem, hogy ez kis hazánk terméke, a videó szinte profi színvonalat tükröz, bár bármelyikünk elkészíthette volna egy Ibizai szórakozóhelyen, hisz oda gyakran járunk :D Na de a viccet félretéve nem gondoltam volna, hogy ilyen ütős slágert is össze tud hozni ez a Laci gyerek :)
 

Csak Neked, csak most:

{youtube}QoFQQGeK-eY{/youtube}