Pár információ a túrával kapcsolatban. Egész héten kánikula volt és ez nem lesz másképp a hétvégén sem, csak annyiban módosul az időjárás, hogy helyenként záporok, zivatarok is előfordulhatnak.
Tehát melegre kell készülni és némi csapadékra, de lehet megváltás lesz a csapadék abban a nagy melegben. Egy a lényeg, hogy a napra érzékenyek gondoskodjanak megfelelő védelemről (naptej, sapka, sál, stb. :-) ).

Nem gondoltam, hogy ilyen miatt kell mostanában billentyűzetet ragadnom, de most ez is elérkezett :-)

Eddig úgy néz ki, hogy gatyar.hasztó meleg lesz a héten és hétvégére sem hoz enyhülést az idő. Ezen okokból kifolyólag lehet módosítva lesz a túra útvonala és kicsit rövidebb karikát fogunk menni, mert azért 40 fok melegben nem éppen jó kutyagolni, főleg azért egy könnyűnek nem nevezhető terepen. Szerencsére van rövidítési lehetőség így erre is fel vagyok készülve.

Na, megszületett a nagy ötlet. Sokat agyaltam azon, hogy hova is legyen következő túra, és már volt elképzelés is, csak sajna az országot sújtó katasztrófahelyzet kicsit átírta a forgatókönyvet.
Először le is akartam fújni, mondván mindenkinek meg van a gondja ezzel kapcsolatban. Remélem Téged, aki ezt a honlapot felkerested nem ért semmiféle kár és mindenféle probléma nélkül megúsztad az egész dolgot. Sajna vannak sokan akik ezt nem mondhatják el magukról :( Nekik csak azt tudom mondani, hogy kitartás, innen szép felállni és emelt fővel továbblépni. Bár ilyen téren (katasztrófák) tapasztalatokkal nem rendelkezem, de más téren sajna már volt "szerencsém" "tragédiákat" megtapasztalni és kijelenthetem, hogy itt vagyok. Tehát ami nem öl meg az erősebbé tesz vagy hogy is tartja a mondás.

Ahogy ígértem akkor álljon itt a ládák serege, amit fel fogunk keresni a túra alatt. Szerencsére a ládák többsége sima geoláda, ami azt jelenti, hogy minden egyes helyen egy fizikai (vagy virtuális) megkeresendő dolog van. A multi geoláda pedig olyan, ami több ponton helyezkedik el, azaz a megkereséséhet több pontot is fel kell keresni.